logo

© Crealsmini.hu

Rólunk

A Creals Mini a több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Creals.com Kft. franchisepartnereként nyitotta meg üzletét Gárdonyban. A Creals budapesti székhelyén olyan nagy neveknek volt szerencsénk dolgozni az elmúlt években, mint a Magyar Labdarúgó Szövetség, Gold Records (ByeAlex, Margaret Island, Alee, Carson Coma stb.), Universal Music (Beton.Hofi, Lil Frakk stb.), Zsozéatya, Unreal, számos egyetem, tánciskola és sok további kisebb-nagyobb cég.

Gárdonyi üzletünkben az alábbiakban leszünk a segítségedre:

egyedi pólók, pulóverek készítése
emblémázott sapkák, zoknik, táskák gyártása
bögrék, puzzle-k, egérpad és sok-sok további ajándéktárgy elkészítése
névjegykártyák, szórólapok és más nyomdai termékek tervezése, kivitelezése
nyomtatás, fénymásolás, szkennelés

Kik vagyunk mi?

Dóri

A főiskola befejezése után rögtön a grafikusi pálya felé indultam el, mely tudást a Creals.com Kft.-nél töltött éveim alatt kamatoztathattam is. Az így szerzett tapasztallattal érkeztem meg Gárdonyba, és - immár Creals Mini nevű üzletünkben - folytatom a munkát a cég színeiben.

Peti

Mindig is vállalkozóként képzeltem el az életemet, és mivel Creals.com csapatát régóta ismertem, nagyon örültem, hogy franchise partnerként a csapat tagjává válhatok. Tősgyökeres gárdonyiként különösen örülök, hogy a vállalkozás itt, kis szülővárosomban indulhatott el.

Nézd meg termékeink alapárait!

Nagyobb darabszámban gondolkozol? 

Kíváncsi vagy a gyártási technológiákra?