logo

© Crealsmini.hu

Rólunk

A Creals Mini a több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Creals.com Kft. franchisepartnereként nyitotta meg üzletét Gárdonyban. A Creals budapesti székhelyén olyan nagy neveknek volt szerencsénk dolgozni az elmúlt években, mint a Magyar Labdarúgó Szövetség, Gold Records (ByeAlex, Margaret Island, Alee, Carson Coma stb.), Universal Music (Beton.Hofi, Lil Frakk stb.), Zsozéatya, Unreal, számos egyetem, tánciskola és sok további kisebb-nagyobb cég.

Gárdonyi üzletünkben az alábbiakban leszünk a segítségedre:

egyedi pólók, pulóverek készítése
emblémázott sapkák, zoknik, táskák gyártása
bögrék, puzzle-k, egérpad és sok-sok további ajándéktárgy elkészítése
névjegykártyák, szórólapok és más nyomdai termékek tervezése, kivitelezése
nyomtatás, fénymásolás, szkennelés

Kik vagyunk mi?

Zita

Bár tanulóként sok magyar és külföldi városba sodort el az élet, tősgyökeres gárdonyiként mindig is úgy terveztem, hogy végül visszatérek ide, és szülővárosomban fogok vállalkozni. Szerencsére erre sokáig nem kellett várni, és a Creals színeiben másodmagammal megnyithattuk gárdonyi üzletünket.

Dóra

A főiskola befejezése után rögtön a grafikusi pálya felé indultam el, mely tudást a Creals.com Kft.-nél töltött éveim alatt kamatoztathattam is. Az így szerzett tapasztallattal érkeztem meg Gárdonyba, és - immár Creals Mini nevű üzletünkben - folytatom a munkát a cég színeiben.

Nézd meg termékeink alapárait!

Nagyobb darabszámban gondolkozol? 

Kíváncsi vagy a gyártási technológiákra?