logo

© Crealsmini.hu

Technológiák

Kíváncsi vagy, hogy az egyes technológiákkal milyen termékek készülhetnek el? Minek mi az előnye és hátránya? Nyisd le a lenti boxokat, és olvasd el a részleteket!

Ezzel a technológiával gyakorlatilag bármilyen összetételű textilre lehet nyomatot készíteni, ugyanakkor a lehetőségek kissé korlátozottak. A jó minőségű nyomatért ajánlott a kért grafikának jól kontúrozhatónak lennie (lehetőség szerint vektoros grafika). Flex és flokk esetén több féle színárnyalat áll rendelkezésünkre, valamint különböző mintás és fémes hatású, akár „csillogós“ fóliák. Mérettől és színtől függően akár pár nap alatt el tudjuk készíteni a megrendelt terméket.

Egy elég sokszínű technológia, melyet nem csak textil, hanem egyéb tárgyak dekorálására is használnak. Lényege, hogy a speciális festékkel, speciális papírra nyomtatott minta hő hatására beleszublimál a kívánt anyagba, így tapintásra egyáltalán nem lesz érezhető. Bármilyen, akár fotorealisztikus nyomat készíthető vele, hátránya, hogy a nyomatnak mindenképp sötétebb színűnek kell lennie a dekorálni kívánt alapanyagnál. Legnépszerűbb szublimált termékeink a poliészter anyagú ruhák, fürdőruhák valamint az olyan reklámtermékek, mint a nyakpánt, bögre, puzzle vagy akár a strandpapucs.

Szinte bármilyen textilipari anyagra használható technológia. Maximálisan 12 színű grafika készítésére alkalmas, de színválasztékunk nagyjából 400 különböző árnyalatot tartalmaz. Ezeken a színeken kívül megtalálhatóak fém hatású, matt és neon cérnák is kínálatunkban, melyeknek kombinálásával igazán látványos minták készíthetőek. Apropó kombinálás. Hallottál már a 3D hímzésről? Tudod, ami a menő, márkás sapkákon is látható. Széles sapka kínálatunkban biztosan rátalálsz a számodra legmegfelelőbbre, amit aztán egy szépen kidolgozott, gyönyörű, akár 3D hímzés fog díszíteni, ha szeretnéd. Erről a technológiáról nem is írnék többet, beszéljenek inkább referenciaképeink.

Alapvetően plasztizol, azaz műanyag alapú szitafestékkel dolgozunk, kérésre tudunk vizesbázisúval is, de tapasztalataink alapján a plasztizol megbízhatóbb, tartósabb. Érzetre egy tapintható, érdes felületű festék réteget képez a textílián. Szinte bármilyen textíliára tudunk vele nyomni, gyakorlatilag bármilyen színnel (mely lehet akár fémes, csillogós, foszforeszkáló vagy akár pufi hatású). Maximum 6 színű grafikát tudunk ezzel a technológiával az anyagra felvinni. A szitákat 2 hétig tudjuk tárolni minden esetben az utolsó használattól számítva. Miután letelik a 2 hét értesítjük a vásárlót és egyeztetünk a sziták sorsáról. A nyomatok árszabásakor sok tulajdonság közrejátszik, így minden esetben árajánlatot kell adjunk.

Legtöbbször emblémázott reklámajándékok, használati tárgyak készülnek ezzel a technológiával. Műanyag, fém, fa alapanyagú termékek kíválóan dekorálhatók tamponnyomással, bármilyen színnel. Alapanyagtól függően akár 3 szín nyomást is tudunk vállalni, ami fontos, hogy vektoros minta szükséges hozzá.

A digitális transzfer nyomtatás minden eddiginél egyszerűbbé teszi pólók, textilek és egyéb ajándéktárgyak feliratozását. Nem csak műszálas, hanem pamut, illetve kevert szálas anyagokon is (poliészter) használható. A nyomat teljes mértékben felveszi a termék textúráját, nincs fóliaréteg csak festékréteg, így sokkal természetesebb hatást tudunk ezzel elérni.  A vékony vonalak, a színátmenetes apró minták is probléma nélkül kivitelezhetőek.

Ez a technológia minden, legalább 85% pamut ruhára vagy textilanyagra alkalmazható. Rendelkezünk az úgynevezett „alányomás“ technológiával is, melynek lényege, hogy fehér festék segítségével sötétebb alapszínű anyagra is lehetőség van kiváló, akár fotorealisztikus nyomtatásra is. Természetesen ehhez a kért grafikának is jó minőségűnek kell lennie, de legalább 640×480 felbontásúnak. Tapintásra teljesen beleolvad az anyagba, alányomás esetén egy kissé érezhető, vékony festékréteg képződik a terméken.

Nézd meg termékeink alapárait!

Nagyobb darabszámban gondolkozol?